rotterdam art fair Rotterdam ARTFAIR Rotterdamartfair ArtfairRotterdam Artrotterdam RDAMartfair kunstbeursrotterdam kunstbeurs Rotterdam Kunst en antiekbeurs Rotterdam kunstendesign kunstbeurs antiekbeurs Rotterdamkunstbeurs Rotterdamkunst kunstencultuur kunstendesignbeurs Rotterdamartfair Rotterdamkunst Rotterdamkunstbeurs onderzeebootloodskunstbeurs Kunstroterdam Rotterdamkunstenantiek ROTTERDAMARTENDESIGN ROTTERDAMARTFAIR KUNSSTENAAR Maserati klokken kunstenantiekendesign Rotteramartenobject Rotteramcontemporaryartfair contemporary Rotterdam ArtRotterdam


HOME


HOMEHOME.html
INFO_%26_BEREIKBAARHEID.html
SFEER.html

INFORMATIE & BEREIKBAARHEID

DEELNEMERS

SFEER

BEELDEN

KORTINGS-
KAART
AANVRAGENSFEER.html
SFEERBEELDENDEELNEMERS.html
INFO &
DEELNEMERSINFO_%26_BEREIKBAARHEID.html

BIJZONDERE PRESENTATIES OP R’DAM ARTFAIR 2017

Tijdens de beurs zijn er op de beursvloer een aantal bijzondere exposities te zien. Een paar regelrechte eyecatchers die R’DAM ARTFAIR 2017, naast de gerenommeerde kunshandelaren en galeries, een must maken voor elke kunst-, antiek- & designliefhebber.


In de weken voor de beurs zullen we op deze pagina en via social media de nodige aandacht besteden aan deze exposities.ANITA SPOOREN


We beginnen met de fotografe waarvan wij in onze campagne het prachtige ‘urban exploring’ beeld mochten gebruiken: Anita Spooren.


Naar aanleiding van haar expositie Lost in Decay bij Galerie Pennings  schreef de galerie:

Characteristic of the work of Anita Spooren is that her pictures, like seventeenth-century painted still lifes, are built into a single scale.  Remarkably, however, some details get a color accent. She manages to render the beauty of decay, representing the age-old theme of memento mori in an innovative way .


Website: www.anitaspooren.nl

RAC / SLICED TO DUTCH


Een prachtige presentatie op de beursvloer die schoonheid, techniek, design, kunst en goede smaak combineert. RAC presenteert de nieuwe Maserati Levante en viert haar Maserati dealerschap. Dit in een smaakvol decor waar Sliced to Dutch op klassiekers gebaseerde kunstwerken laat zien.


RAC bestaat sinds 1931 en vertegenwoordigt vanaf de eerste dag luxe merken zoals Packard. Vanaf 1955 is RAC bekend met Jaguar. In 2016 is hieraan Land Rover toegevoegd en wordt in Dordrecht langs de snelweg A16 een compleet nieuw bedrijf gebouwd. Vanaf eind 2016 is RAC de Maserati-dealer voor geheel Zuidwest Nederland en gevestigd aan de Autostrada in Rotterdam.


Maserati is de perfecte belichaming van pure Italiaanse passie. Het karakteristieke, stijlvolle en sportieve Italiaanse design staat garant voor comfort en luxe. Een merk met een onderscheidende uitstraling, raffinement en topprestaties. Dit in combinatie met een zakelijke, exclusieve ingetogenheid. Maserati beschikt over een compleet modellenprogramma variërend van de sportieve Ghibli, de gedistingeerde Quattroporte tot de allernieuwste performance SUV, de Levante. www.rac.nl

Sliced to Dutch


De makers van de Classic Car Kunstwerken in roestvrij staal of messing. Wij spreken over een stuk passie met een Nederlands randje. De Iconen met een knipoog naar de toekomst. Kom langs en laat u verrassen door wat we bereikt hebben.


In 2015 startte Marx de Gijzel deze exclusieve lijn samen met Arno Muilwijk. Het kunstwerk moest worden ontworpen naar water gesneden computertechnologie. We gaan voor de uitdaging van het denken, meten, montage en mogelijkheden.


Er zijn intussen zes iconen (Frans, Engels, Duits en Italiaans) volledig ontworpen en vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal of messing. De montage van het kunstwerk is op een Belgisch hardstenen voetplaat. Ieder model is genummerd uit een reeks van 100 stuks en voorzien van een bijbehorend persoonlijk certificaat.


Noem het KUNST of DESIGN... Wij noemen het Sliced to Dutch.